Levi's® 501®

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 501. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 9 producten —
-20% *
Levi's - Lichtblauwe 501 Original Cropped straight jeans
115,-
Levi's - Blauwe 501 Original jeansshort
69,95
Levi's - Blauwe 501 jeansshort
69,95
Levi's - Blauwe 501 Rolled jeansshort
69,95
Levi's - Grijze 501 jeansshort
69,95
Levi's - Zwarte 501 straight jeans
115,-
Levi's - Lichtblauwe 501 Original straight jeans
115,-
Levi's - LEVIS - 501 - straight fit - indigo denim
115,-
Levi's - Blauwe 501 straight jeans
115,-

De Levi's® 501® is de jeansbroek der jeansbroeken. Uitgevonden in 1873 door Levi Strauss, was de 501 de eerste broek gemaakt uit denimstof en verstevigd aan de zakken met klinknagels. Ondertussen werd de pasvorm verder aangepast, zodat het ook vandaag nog een moderne broek blijft. De Levi's® 501® is een straight fit, zit los op de bovenbenen en loopt recht naar beneden. De jeans heeft altijd een knoopsluiting en een normale taillehoogte.

Check ook onze andere jeans van Levi's of straight fits voor heren.

Levi's® 501® online shoppen

Levi's® 501® online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

 

Levi's® 501® in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!