Levi's® 725

Ontdek hier ons aanbod van Levi's 725. Er zit vast een Levi's tussen voor jou! Levi's 725 en Brooklyn, dat is een huwelijk dat al meer dan 40 jaar standhoudt. Dan kan ook niet anders, met 2 zo'n toppers. Wij hebben de beste Levi's modellen in huis voor zowel heren als dames.


Levi's bij Brooklyn.be


Levi's die je perfect past

Heren en dames die bewust met stijl & casual gekleed willen zijn vinden in het aanbod van Levi's zeker hun gading. Stel je nieuwe Levi's outfit samen door combinaties van een jeans met T-shirt, sweater of overhemd met daarboven een leuke jas bij heren. Bij dames kun je een cool Levi's topje/t-shirtje, blouse of trui/sweater makkelijk combineren met toffe Levi's jasjes.


Populaire modellen van Levi's

Populaire modellen van Levi's die al jaren toppers zijn, dat zijn de Levi's® 501®, voor de heren de Levi's® 502, de Levi's® 511™, de Levi's® 512™, de Levi's® 527, de Levi's® 551, de Levi's® Stay Loose, de Levi's® 405. En bij de dames de Levi's® 721, de Levi's® 724, de Levi's® 725, de Levi's® Ribcage, de Levi's® 70s High, de Levi's® Mile High, de Levi's® High Loose. Only the brave! Daarnaast is er nog Levi's® kleding met logo varianten zoals de Levi's® Sportswear Logo en de Levi's® New Logo.


Levi's online shoppen

Levi's online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levis in onze winkels

Op zoek naar een Levi's winkelpunt of pas je liever je Levi's kleding voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check onze volledige collectie jeans voor heren en voor dames.

Meer Minder
— 1 producten —
Levi's - Zwarte 725 High-Rise Bootcut broek
€ 109,95