Carhartt WIP heren in maat XXL

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP voor heren in maat XXL nog het best samen te vatten. Brooklyn heeft trouwens het grootste aanbod aan Carhartt in heel Vlaanderen.

Check onze volledige collectie voor heren/jongens streetwear.

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhartt overall geboren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Meer Minder
— 7 producten —
Carhartt WIP - Lichtgrijze Pocket T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Witte Script LogoT-shirt
€ 29,95
Carhartt WIP - Zwarte Script T-shirt
€ 29,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pocket T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Grijze Chase T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Witte Chase T-shirt met lange mouw
€ 39,95
Carhartt WIP - Zwarte Chase T-shirt met lange mouw
€ 39,95