Carhartt WIP Sid Pant

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Op zoek naar een Carhartt WIP Sid? Gevonden! Ontdek hier het grootste aanbod van Carhartt kleding van Vlaanderen.

— 11 producten —
Carhartt WIP - Cognac Sid Pant slim chino
€ 99,95
Carhartt WIP - Zwarte Sid chino short
€ 79,95
Carhartt WIP - Donkergroene Sid chino short
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Sid Pant slim chino
€ 99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Sid chino short
€ 79,95
Carhartt WIP - Beige Sid Pant slim chino
€ 99,95
Carhartt WIP - Blauwe Sid Pant slim chino
€ 99,95
Carhartt WIP - Kaki Sid Pant slim chino
€ 99,95
Carhartt WIP - Beige Sid chino short
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Sid chino short
€ 79,95
Carhartt WIP - Donkergrijze Sid Pant slim chino
€ 99,95

De Carhartt WIP Sid Pant is niet voor niets uitgegroeid tot een klassieker. De slim fit chino met normale tailleband en ritssluiting zit heel comfortabel. De broek wordt afgewerkt met ingewerkte of gepaspelde achterzakken en een klein Carhartt-label. De 'bartack stitching' op zwakkere punten, zoals aan de zakken, zorgt voor extra stevigheid. De Carhartt Sid Pant bestaat in verschillende stoffen en kleuren. De Carhartt Sid Pant tailleert vrij klein, dus je neemt deze best een inchmaat groter.

Check ook eens onze volledige collectie herenbroeken van Carhartt of de volledige Brooklyn herenbroeken collectie.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier