Carhartt WIP Sid Pant

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Carhartt WIP Sid, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 6 producten —
— 30%
Carhartt WIP - Cognac Sid Pant slim chino
70,- 99,95
Carhartt WIP - Zwarte Sid Pant slim chino
99,95
Carhartt WIP - Beige Sid Pant slim chino
99,95
Carhartt WIP - Blauwe Sid Pant slim chino
99,95
Carhartt WIP - Kaki Sid Pant slim chino
99,95
— 30%
Carhartt WIP - Donkergrijze Sid Pant slim chino
70,- 99,95

De Carhartt WIP Sid Pant is niet voor niets uitgegroeid tot een klassieker. De slim fit chino met normale tailleband en ritssluiting zit heel comfortabel. De broek wordt afgewerkt met ingewerkte of gepaspelde achterzakken en een klein Carhartt-label. De 'bartack stitching' op zwakkere punten, zoals aan de zakken, zorgt voor extra stevigheid. De Carhartt Sid Pant bestaat in verschillende stoffen en kleuren. De Carhartt Sid Pant tailleert vrij klein, dus je neemt deze best een inchmaat groter.

Check ook eens onze volledige collectie herenbroeken van Carhartt of de volledige Brooklyn herenbroeken collectie.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier