Carhartt WIP salopetten

Ontdek de perfecte mix van stijl en duurzaamheid met Carhartt WIP salopettes! Deze trendy overalls combineren streetwear met klassieke workwear voor een look die zowel cool als praktisch is.

— 4 producten —
Carhartt WIP - Ecru-Zwarte Haywood Bib salopette
159,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Bib Overall
159,95
Carhartt WIP - Blauwe Bib Overall salopette
159,95
Carhartt WIP - Zwarte Bib overall
169,95

Carhartt WIP salopette: the way to go!

Carhartt WIP salopettes zijn de ultieme keuze voor wie op zoek is naar veelzijdigheid en duurzaamheid in één. Met een snelle beweging kun je de deur uitgaan, volledig gekleed in een outfit die geschikt is voor elke gelegenheid. Gemaakt van alleen de beste materialen, met versterkte stiksels en heavy-duty hardware, zijn ze ontworpen om moeiteloos de ruwe omstandigheden van dagelijks gebruik te doorstaan. Maar dat is nog niet alles – deze salopettes zijn doordrenkt met praktische eigenschappen, zoals meerdere zakken voor handige opslag, verstelbare riemen voor een perfecte pasvorm en versterkte knieën voor extra duurzaamheid.


Carhartt WIP salopette: een ware must-have

De Carhartt WIP salopettes zijn niet alleen een modekeuze, maar een levensstijl. Met hun slimme details en hoogwaardige afwerking zijn ze een absolute must-have in je garderobe. Of je nu je telefoon, dames portemonnee of andere essentials bij je wilt dragen, onze salopettes bieden de perfecte opbergruimte met voldoende zakken en duurzame ritsen. Klaar om de wereld te veroveren met stijl én functionaliteit? Dan zijn deze salopettes jouw ultieme metgezel.

Ontdek onze volledige collectie salopetten voor dames


Carhartt WIP salopetten in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!