Carhartt WIP riemen

Ontdek hier onze collectie Carhartt WIP riem, waaronder de hyperpopulaire Carhartt WIP clip belt! Zot van Carhartt WIP? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP!

— 6 producten —
Carhartt WIP - Blauwe Clip Belt
35,-
Carhartt WIP - Zwarte Clip Belt Tonal riem
35,-
Carhartt WIP - Zwarte Script Belt Tonal riem
35,-
Carhartt WIP - Groene Clip Belt
35,-
Carhartt WIP - Witte Script Tonal riem
35,-
Carhartt WIP - Donkergroene Paisley lanyard
35,-

Carhartt WIP riem bij Brooklyn

Ontdek de uitgebreide collectie Carhartt WIP riemen op Brooklyn.be, inclusief de populaire Carhartt WIP clip belt! Als je op zoek bent naar kwaliteit en stijl in een accessoire, dan zijn onze Carhartt WIP riemen precies wat je nodig hebt. In deze tekst laten we je kennismaken met de verschillende stijlen en opties die we aanbieden, en richten we ons ook op de geliefde Carhartt WIP clip belt en hoe deze riem je look kan verbeteren.


Carhartt WIP riemen online shoppen

Carhartt WIP riemen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP riemen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!