Carhartt WIP handschoenen

De handschoenen van Carhartt WIP houden je de hele winter lekker warm! Zot van Carhartt WIP? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP!

— 2 producten —
Carhartt WIP - Zwarte Mitten handschoenen
29,95
Carhartt WIP - Donkerbruine Watch handschoenen
29,95

Carhartt WIP handschoenen online shoppen

Carhartt WIP handschoenen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP handschoenen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!