Tommy Jeans herenjassen

Tommy Hilfiger (het merk dan) en Brooklyn zijn al jaren vrienden. In onze winkels en online vind je een uitgebreide selectie van Tommy Jeans voor mannen en vrouwen. Tommy Jeans herenjassen staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kleding voor alledag. Check gerust eens ons volledig aanbod aan jassen voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 7 producten —
Tommy Jeans - Zwarte Essential Light Down bodywarmer
€ 159,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe Alaska Puffer jas
€ 249,95
Tommy Jeans - Blauw-groene Alaska Fashion Puffer Jas
€ 269,95
Tommy Jeans - Groen-wit-zwarte Colourblocking jas
€ 259,95
Tommy Jeans - Beige-donkerblauwe Retro bodywarmer
€ 149,95
Tommy Jeans - Geel-blauw-witte Retro jacket
€ 169,95
Tommy Jeans - Grasgroene TJM Packable Light Down bodywarmer
€ 159,95