Lyle & Scott hemden

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Lyle and Scott hemden voor je uit. Check onze volledige collectie Lyle and Scott.

— 2 producten —
Lyle & Scott - Wit Linen Mix hemd
89,95
Lyle & Scott - Grijs Button Down hemd
89,95

Lyle and Scott hemden

Lyle & Scott-hemden zijn geliefd vanwege hun stijlvolle ontwerpen, vakmanschap en aandacht voor detail. Ze bieden een combinatie van klassieke elegantie en eigentijdse trends, waardoor ze geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden.


De stijlen van Lyle and Scott hemden

De hemden van Lyle & Scott zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals dress shirts, casual shirts, polo shirts en flanellen shirts. Ze worden vaak gemaakt van hoogwaardige katoenen stoffen die comfortabel zijn om te dragen en zorgen voor een goede pasvorm.

Wat betreft het ontwerp, biedt Lyle & Scott een verscheidenheid aan kleuren, patronen en details. Van effen gekleurde hemden tot subtiele strepen, ruiten of gedurfde prints, er is voor elk wat wils. Het iconische Lyle & Scott-logo, een gouden adelaar, is vaak te vinden op de borstzak of de zoom van de hemden, wat een kenmerkend element van het merk is.


Lyle & Scott hemden: van hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit van de hemden van Lyle & Scott is een van de belangrijkste kenmerken van het merk. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat de hemden er netjes uitzien en goed passen.

Lyle and Scott hemden online shoppen

Lyle and Scott hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lyle and Scott hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!