Lyle & Scott mutsen & petten

Ontdek hier onze Lyle and Scott mutsen & petten, échte klassiekers. Ontdek ze hier. Check ook zeker onze hele collectie damespetten en herenpetten

— 11 producten —
— Nieuw
Lyle & Scott - Lichtblauwe Baseball pet
25,-
Lyle & Scott - Ecru Baseball pet
25,-
Lyle & Scott - Kobaltblauwe Baseball pet
25,-
Lyle & Scott - Ecru Pinstripe Baseball pet
29,95
Lyle & Scott - Zwarte Tonal Eagle Baseball pet
25,-
Lyle & Scott - Donkerblauwe Tonal Eagle Baseball pet
25,-
Lyle & Scott - Lichtgrijze Terry Towelling bucket hat
35,-
Lyle & Scott - Zwarte Baseball Cap
25,-
— 30%
Lyle & Scott - Grijze Ripstop Baseball pet
21,- 29,95
Lyle & Scott - Grijze Terry Towelling Baseball pet
29,95
— 30%
Lyle & Scott - Paarse Baseball pet
21,- 29,95

Een Lyle and Scott muts of Lyle and Scott pet: wij maken een selectie voor jou!

Lyle & Scott petten en -mutsen zijn populair vanwege hun stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. De petten en mutsen van Lyle & Scott zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals snapback-petten, baseballpetten en gebreide mutsen.


De Lyle & Scott petten: het ontwerp

Wat betreft het ontwerp, staat het iconische Lyle & Scott-logo vaak prominent op de petten. Het logo bestaat uit een gele adelaar, wat verwijst naar de Schotse roots van het merk. Dit logo is een symbool van kwaliteit en vakmanschap.


De stijl van Lyle & Scott petten en mutsen

De mutsen en vooral de petten van Lyle and Scott hebben eerder een sportieve stijl. Dit komt natuurlijk vanuit de golf-oorsprong van Lyle and Scott. Onze selectie petten bestaan uit verschillende types stof. Zo hebben we er in Ripstof (die verder scheuren vermijden), badstof én seersucker. Deze verschillende types materialen zorgen telkens voor een unieke look van elke pet. Heb je trouwens onze Lyle and Scott buckethats al gezien? Ook deze zijn voorzien van het alombekende gele arend-logo!

Lyle & Scott mutsen & petten online shoppen

Lyle and Scott mutsen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lyle and Scott petten in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!