Lyle & Scott sjaals

Lyle & Scott sjaals zijn échte klassiekers. Shop ze hier.

— 3 producten —
Lyle & Scott - Grijze Racked Rib sjaal
45,-
Lyle & Scott - Zwarte Racked Rib sjerp
45,-
Lyle & Scott - Donkergroene Racked Rib sjaal
45,-

Lyle & Scott sjaals bij Brooklyn

De sjaals van Lyle & Scott zijn meestal gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen zoals lamswol, kasjmier of een mix van deze materialen. Deze materialen zorgen ervoor dat de sjaals warm en comfortabel zijn, perfect voor koudere seizoenen of om een modieus statement te maken.

Wat betreft het ontwerp zijn Lyle and Scott-sjaals vaak voorzien van het iconische Lyle & Scott-logo, een gouden adelaar, dat een symbool is geworden van de kwaliteit en stijl van het merk. De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, variërend van effen en klassiek tot opvallend en eigentijds.

Lyle and Scott sjaals

De sjaals van Lyle & Scott zijn gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen zoals lamswol, kasjmier of een mix van deze materialen. Deze materialen zorgen ervoor dat de sjaals warm en comfortabel zijn, perfect voor koudere seizoenen of om een modieus statement te maken. Lyle & Scott-sjaals worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met zowel formele als casual outfits. Ze zijn populair bij mannen die waarde hechten aan zowel mode als functionaliteit.


Het ontwerp van Lyle and Scott sjaals

Wat betreft het ontwerp, zijn Lyle & Scott-sjaals vaak voorzien van het iconische Lyle & Scott-logo, een gele adelaar, dat een symbool is geworden van de kwaliteit en stijl van het merk. De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, variërend van effen en klassiek tot opvallend en eigentijds.

Meer van dat warms van Lyle and Scott? Check ook de Lyle and Scott winterjassen, Lyle and Scott handschoenen en Lyle and Scott mutsen!

Lyle & Scott sjaal online shoppen

Lyle & Scott sjaals online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lyle & Scott sjaals in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!