Carhartt WIP

Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Carhartt WIP Dames voor Dames, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 93 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Bruine Clan sjaal
59,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwarte American Script High sweater
95,-
— Nieuw
Carhartt WIP - Paarse Skyler jas
169,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Lichtroze Nelson T-shirt
45,-
— Nieuw
Carhartt WIP - Multicolor Wiles overhemd
199,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Layton jas
289,95
— Nieuw
Carhartt WIP - Zwart-Witte Seidler Stripe T-shirt
55,-
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Janet jas
159,95
Carhartt WIP - Beige Millen jas
229,95
Carhartt WIP - Paarse American Script sweater
89,95
Carhartt WIP - Grijze Bubbles T-shirt
45,-
Carhartt WIP - Donkerpaarse Harlem pet
39,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Straight Pierce jeans
99,95
Carhartt WIP - Blauwe Jens jeans
89,95
Carhartt WIP - Zwarte Jens pant
119,95
Carhartt WIP - Donkergroene Craft pant
99,95
Carhartt WIP - Rode Skyler jas
169,95
Carhartt WIP - Donkergroene Cara broek
89,95
Carhartt WIP - Ecru American Script sweater
99,95
Carhartt WIP - Donkergroene Clan sjaal
59,95
Carhartt WIP - Zwarte Collins broek
99,95
Carhartt WIP - Bruine Moreau pet
59,95
Carhartt WIP - Zwarte Yanie jas
289,95
Carhartt WIP - Witte Reading Club T-shirt
49,95
Pagina

Carhartt WIP: the core

Het Carhartt logo bestaat uit een kenmerkend lettertype dat de naam van het merk, "Carhartt", uitspreekt. Het logo staat bekend om zijn gedurfde en ruige uiterlijk en weerspiegelt het werkkledingerfgoed van het merk en de toewijding aan duurzaamheid. Het heldere en eenvoudige lettertype van het logo roept een gevoel van kracht, betrouwbaarheid en authenticiteit op. De eenvoud en het tijdloze ontwerp dragen bij aan de herkenbaarheid en maken het gemakkelijk herkenbaar. Door de jaren heen is het Carhartt logo een iconisch symbool geworden dat wordt geassocieerd met duurzame en functionele kleding.


Populaire Carhart WIP modellen

De populariteit van Carhartt kan worden toegeschreven aan de succesvolle combinatie van streetwear en workwear-esthetiek. De tijdloze ontwerpen van het merk roepen nostalgie en authenticiteit op en zijn aantrekkelijk voor mensen die een band met het verleden waarderen. Carhartt's nadruk op kwaliteit en duurzaamheid onderscheidt het merk in een wereld van snelle mode en trekt consumenten aan die waarde hechten aan blijvende waarde en duurzame keuzes.

Populaire modellen van Carhartt WIP die al jaren toppers zijn, dat zijn de Carhartt WIP Nimbus jas, de Carhartt WIP Kickflip rugzak, het Carhartt WIP Madison hemd, de Carhartt WIP Watch muts & de Carhartt WIP Clip belt riem. Ook de Carhartt WIP muts is een heel bekend item én een echte eye-catcher! Ze bestaan in verschillende types modellen en kleuren, je vindt dus sowieso eentje die perfect past bij je favoriete jas! De Carhartt Essentials bag wint de prijs voor Carhartt bestseller van het jaar! Je vindt ze in het zwart, donkerblauw én kakigroen!


Carhartt WIP heren: bestsellers

Voor de heren zijn zowel de Carhartt WIP Sid Pant, de Master Pant/Short, de Carhartt Rebel Pant, de Carhartt Pontiac Pant als de Carhartt Single Knee Pant/Short echte toppers. Ook niet te vergeten is de basic Carhartt Base t-shirt en de Flint Pant en Simple Pant. Allemaal Carhartt klassiekers die jouw street-look helemaal compleet maken!


Carhartt WIP dames: populaire items

En bij de dames de Carhartt WIP Bib overall, de Carhartt WIP Pierce Pant en de Carhartt WIP Cara Pant. Oh ja, vergeet de Carhartt Essentials Bag niet! Een echte topper waarin je al je daily essentials in kwijt kan! Only the brave!


Op zoek naar de perfecte Carhartt WIP broek?

Als broeken- én Carhartt WIP specialist beschikken wij bij Brooklyn over een hele resem Carhartt WIP broeken en Carhartt WIP jeans, zowel voor dames als voor heren. Echte klassiekers zijn de Carhartt WIP Sid Pant en de de Carhartt WIP Master Pant. Deze type broeken bestaan zowel in lange broek als short. Op die manier draag je je favoriete Carhartt WIP model het hele jaar door!


Welk Carhartt logo past bij je?

Carhartt WIP gebruikt al jaren verschillende logo varianten op hun kleding. Er zijn er die heel subtiel zijn, andere zijn dan weer heel schreeuwerig. Kies voor het logo die bij je persoonlijkheid past, of bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. Hierbij een overzichtje: De Carhartt Chase, de Carhartt WIP Pocket, de Carhartt WIP Nelson, de Carhartt WIP Payton, de Carhartt WIP College en de Carhartt WIP Script.


Carhartt WIP grootste aanbod van Vlaanderen.

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP nog het best samen te vatten. Én, Brooklyn blijft de grootste verdeler van Carhartt WIP in Vlaanderen.


De geschiedenis van Carhartt WIP

Carhartt WIP is vandaag zowat het icoon van de streetwear, maar het begon allemaal iets anders… In 1889 kreeg Hamilton Carhartt WIP in het industriële Detroit het idee om zijn eigen overall-lijn voor werklui op te starten. Hij trok hierbij resoluut de kaart van kwaliteit en productie in menswaardige en eerlijke omstandigheden. De stevige en met de hand vervaardigde overalls sloegen vooral aan bij de spoorwegwerkers, en zo werd de eerste Carhart overall geboren. Het was het begin van een succesvol merk. Eerst enkel voor werkkledij maar toen de behoefte aan stevige kledij bij skaters, bikers en andere sportievelingen duidelijk werd, zette Carhartt WIP de stap naar het ontwikkelen van streetwear. Het bleek een schot in de roos.


Waar staat de WIP voor bij Carhartt?

Als het om Carhartt gaat, staat "WIP" voor "Work In Progress", maar laat je niet misleiden door het idee dat het om onafgewerkte zaken gaat! Carhartt Work In Progress, ook wel bekend als Carhartt WIP, is een afdeling van het bekende merk Carhartt. Het draait allemaal om het mengen van workwear erfgoed met urban flair en eigentijdse vibes.

Carhartt WIP neemt de tijdloze robuustheid en duurzaamheid van Carhartt's originele werkkleding en maakt er een boeiend verhaal van fashion-forward kleding van. Stel je voor: streetwear ontmoet functionaliteit, wat resulteert in kleding die zowel stevig als stijlvol is. Van hun iconische jassen tot hun trendy accessoires, Carhartt WIP maakt stukken die de steeds veranderende modewereld weerspiegelen terwijl ze trouw blijven aan hun workwear roots.

Carhartt WIP Dames online shoppen

Carhartt WIP online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP Dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Check trouwens eens wat we nog hebben aan streetwear.