Jeansjassen voor heren

Huidige filters
 1. Doelgroep Heren Verwijder dit artikel
 2. Type jas Jeansjas Verwijder dit artikel
Toon filters

11 producten

per pagina
Filteren
 1. Blauwe Trucker jeansjas
  Blauwe Trucker jeansjas
  Vanaf € 109,95
 2. Blauwe Rider Jacket jeansjas
  Blauwe Rider Jacket jeansjas
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 99,95
 3. Blauwe Ilinois jeansjas
  Blauwe Ilinois jeansjas
  Waardering:
  80%
  Vanaf € 139,95
 4. Blauwe Trucker jeansjas
  Blauwe Trucker jeansjas
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 109,95
Toon filters

11 producten

per pagina

Jeansjassen voor heren online kopen bij Brooklyn.be

Een jeansjas is meer dan een kledingstuk geworden. Het is een icoon, een statement en soms zelfs een erfstuk dat van generatie op generatie wordt overgeleverd. In sommige gevallen zelfs voorzien van de nodige metal badges, maar dat is jullie vrije keuze... Om maar te zeggen, een jeansjas verdient ons respect! In de winter heb je er trouwens die gevoerd zijn met een schapenvacht. Dan wordt dat een sherpa jacket. It's magic!

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.