Salopetten voor heren

Niets zo vintage en stoer als een salopette, of anders gezegd, tuinbroek. Meestal in jeans voor de mannen. Je bent in een wip gekleed en hoeft niet na te denken over broek en bovenstuk, nee, gewoon nog een hemd of een T-shirt zoeken en it's a wrap! Geen gedoe, rechttoe rechtaan!

Check ook eens de volledige collectie voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 3 producten —
Carhartt WIP - Blauwe Bib Overall salopette
€ 149,95
Carhartt WIP - Zwarte Bib overall
€ 159,95
— 50%
Carhartt WIP - Kaki Trade overall
€ 75,00 € 149,95