Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Leer het streetwear merk Volcom kennen

Bij 'Volcom' zou je meteen aan skaten, surfen of snowboarden moeten denken. Klinkt het toch niet zo bekend in de oren? Klik en kom meer te weten over het streetwear merk uit Californië!

Volcom x Nando Von Arb

Voor de nieuwe artist series koos Volcom om met strip-illustrator Nando Von Arb samen te werken. Wanneer er geen golven zijn om te surfen of het regent en er geen skatepark droog is, kan je zien hoe Nando zich zou bezig houden. Op de gebreide truien, graphic sweaters en T-shirts zie je een kat die vogelpiekt, biljard of een kaartspel speelt.

Volcom x Sam Ryser

Muziek, kunst & alles wat eigenaardig is, inspireert kunstenaar Sam Ryser. In deze samenwerking kun je gekke alienachtige figuren herkennen. Sam tekende deze zelf met de hand in de meest felle kleuren op de spierwitte kledingstukken. Baby blauw, fluo roze & knal oranje aliens op witte sweaters.

  • Volcom Sam Ryser
  • Volcom Sam Ryser 2

Volcom x Max Sherman

Volcom x Todd Bratrud

Skateboarder Todd Bratrud liet z'n creativiteit voor Volcom de vrije loop, wat resulteerde in de Early Equipment collectie. Een lijn die overloopt van skateproof items. Denk: loose fits en extra stretch voor een optimale bewegingsmogelijkheid. Verder liet de skater zich inspireren door de jaren 2000. Het spreekt dan ook voor zich dat felle kleuren, baggy jeans en statement graphics (van onder andere skatende holbewoners en skeletten) geen uitzondering zijn in de collectie.

  • Volcom Early
  • Volcom Early 2

Volcom x Justin Hager

Deze artist uit New York zorgt met zijn collectie voor de nodige Rock-'n-roll. Wat je kan verwachten? Hemdjes met old school TV's die in brand staan, broeken boordevol vinyl platen en andere all over prints. Niets is te gek om een kledingitem mee te bedrukken als het van Hager afhangt. Een onmisbare samenwerking voor de durvers onder ons!

  • A0412301 WCG COLLAGE 01
  • A0412301 WCG COLLAGE 10

Volcom x Mind Invasion

Deze collectie is voor al wie niet stil kan zitten en de wereld wil ontdekken. Met andere woorden: voor avonturiers met grote plannen. Het spreekt dan ook voor zich dat de collectie er eentje is met grote prints en statement pieces. Verder zien we een pak hoodies met rugprints, afgewassen baggy jeans en acid washed t-shirts terugkeren.

  • A4112309 RUB LIFESTYLE 02
  • A4112308 HGR LIFESTYLE 05
  • A4112308 HGR LIFESTYLE 02

Volcom x Tinted Love

Voor de 'Tinted Love' collectie ging Volcom een samenwerking met Ed Merlin Murray aan. Een artiest, illustrator en animator afkomstig uit de UK. Murray is een meester in het creëren van unieke illustraties en films en gebruikt hiervoor een mix van digitale en analoge middelen. Z'n collectie draait volledig rond het menselijk bewustzijn en bevat een resem aan T-shirts en truien in pastelkleuren.

  • 20230208 DSC06567
  • A1012310 RUB LIFESTYLE 03
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by