Volcom jeans

Volcom jeans zijn een populair kledingstuk dat geliefd is bij mensen over de hele wereld vanwege hun stijl, comfort en duurzaamheid.

— 6 producten —
Volcom - Lichtblauwe Modown jeans
95,-
Volcom - Donkergrijze Billow jeans
99,95
Volcom - Lichtblauwe Billow jeans
105,-
Volcom - Donkergrijze Modown jeansbroek
85,-
Volcom - Zwarte Billow baggy jeans
95,-
Volcom - Lichtblauwe Billow baggy jeans
99,95

Deze jeans zijn ontworpen om zowel modieus als functioneel te zijn, waardoor ze een goede keuze zijn voor dagelijks gebruik.

Check onze volledige collectie jeans voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Volcom.

Volcom jeans zijn meestal gemaakt van hoogwaardig denim, waardoor ze zacht, ademend en duurzaam zijn. Ze zijn er in een assortiment van stijlen, van klassieke rechte pijpen tot meer moderne skinny en taps toelopende pasvormen. Ze zijn er ook in verschillende kleuren en wassingen, van traditioneel blauw denim tot zwart, grijs en andere kleuren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Volcom jeans is hun aandacht voor detail. Ze zijn ontworpen met functies zoals versterkte naden, dubbel gestikte zakken, en hoogwaardige hardware om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen. Ze zijn ook ontworpen om goed te passen, met verschillende stijlen en snitten beschikbaar om een assortiment van lichaamstypen te flatteren.

Volcom jeans online shoppen

Volcom jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Volcom jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!