Scotch & Soda

Scotch & Soda
Toon filters

Producten 1-24 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. vlinderdas - marine blauw
    Speciale prijs € 17,47 Normale prijs € 24,95
  2. vlinderdas - oranje
    Speciale prijs € 17,47 Normale prijs € 24,95
  3. vlinderdas - roest
    Speciale prijs € 17,47 Normale prijs € 24,95
Toon filters

Producten 1-24 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scotch & Soda

Amsterdams stoer voor mannen bij Brooklyn

Het merk Scotch & Soda

Geboren in Amsterdam. Geïnspireerd door de wereld. Zo omschrijft Scotch & Soda zichzelf. En dat vat het goed samen. Nederlandse nuchterheid gemixt met etnische uitbundigheid. Unieke vondsten, vintage kledingstukken, kunstwerken en teksten van over de hele wereld vormen telkens opnieuw de basis van een volgende collectie. Ze steken oude klassiekers in een hedendaags jasje, zorgen voor een mix aan stoffen en patronen, creëren ongewone prints en tekeningen.

De collectie van Scotch & Soda

Elke nieuwe collectie van Scotch & Soda is een ontdekkingsreis. Veelkleurige sweaters, hemden met een twist, stevige jassen met mooie details. Broeken en jeans in verschillende fits, kleuren en wassingen. Accessoires en boxershorts die de show stelen. De kleren van Scotch & Soda draag je alledag, maar lenen zich ook perfect voor een feest, diner of meeting. Want met Scotch & Soda ben je gekleed.

Scotch & Soda online kopen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Scotch & Soda gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels. Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.