Scotch & Soda hemden

Scotch and Soda biedt een assortiment hemden en blouses , die op verschillende manieren gestyled kunnen worden, passend bij uw persoonlijke smaak en gelegenheid. Als profashionals geven we je graag wat stijladvies.

— 8 producten —
— 50%
Scotch & Soda - Lichtblauw Dobby Stripe hemd
55,- 109,95
— 50%
Scotch & Soda - Ecru Printed blouse
40,- 79,95
— 50%
Scotch & Soda - Multicolor Structured overhemd
85,- 169,95
— 50%
Scotch & Soda - Multicolor Pastel Stripe hemd
60,- 119,95
— 50%
Scotch & Soda - Blauw long-sleeved buttoned hemd
65,- 129,95
— 50%
Scotch & Soda - Kobaltblauwe Broderie blouse
70,- 139,95
— 50%
Scotch & Soda - Zwart Linen Roll-Up hemd
55,- 109,95
— 50%
Scotch & Soda - Lichtblauw Linen hemd
55,- 109,95

Hier vind je onze collectie Scotch & Soda hemden en blouses in verschillende kleuren, modellen en stoffen. Scotch & Soda staat bekend om haar details. Deze details zal je vast en zeker ook terugvinden op hun blouses. Ontdek ze hier!


Stylingtips voor Scotch & Soda hemden

Combineer jouw hemd met een blazer, een geklede broek en geklede schoenen voor een klassieke look. Toch eerder fan van een casual look? Combineer jouw hemd met een jeans of chino. Draag daarbij een paar leuke sneakers of loafers voor een relaxte look.

Extra gouden tip: Scotch & Soda hemden kunnen in laagjes worden gedragen om de outfit een extra dimensie te geven. Combineer een overhemd met een trui of vest. Draag een t-shirt onder een denim overhemd of een openhangend hemd.

Overhemden van Scotch & Soda voor mannen zijn veelzijdig en kunnen, afhankelijk van de gelegenheid, op- of afgekleed worden. Met een variatie aan stijlen, kleuren en patronen om uit te kiezen, kunt u een verscheidenheid aan looks creëren met Scotch & Soda hemden.


Stylingtips voor Scotch & Soda blouses

Naast tal van hemden hebben we natuurlijk ook een collectie Scotch & Soda blouses. Net zoals bij de hemden hebben we deze in verschillende kleuren, motieven, modellen,... Voor elke gelegenheid iets.


Scotch & Soda blouses in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!