Fred Perry t-shirts

Fred Perry t-shirts zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, en staan bekend om hun comfortabele pasvorm en duurzaamheid.

— 9 producten —
Fred Perry - Donkergroene Twin Tipped T-shirt
€ 49,95
Fred Perry - Beige Ringer T-shirt
€ 49,95
Fred Perry - Blauwe Embroidered T-shirt
€ 49,95
Fred Perry - Donkerblauwe Stripe T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Multicolor Bold Stripe T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Ecru Bold Tipped Pique T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Grijze Laurel Wreath T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Witte Pocket Detail Pique T-shirt
€ 69,95
Fred Perry - Zwarte Embroidered T-shirt
€ 49,95

Het merk biedt een verscheidenheid aan t-shirt stijlen, waaronder crewneck en V-hals ontwerpen, met een scala aan klassieke en meer moderne prints en ontwerpen. Sommige t-shirts kunnen ook voorzien zijn van het kenmerkende lauwerkranslogo van het merk op subtiele of gedurfde manieren.

Fred Perry legt sterk de nadruk op duurzaamheid en ethische productiepraktijken, met een focus op het verminderen van afval en het gebruik van milieuvriendelijke materialen waar mogelijk.

Ontdek onze volledige collectie t-shirts en Fred Perry.

Fred Perry t-shirts online shoppen

Fred Perry t-shirts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Fred Perry t-shirts in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!