Fred Perry T-shirts

Fred Perry T-shirts zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, en staan bekend om hun comfortabele pasvorm en duurzaamheid.

— 4 producten —
Fred Perry - Ecru Towelling polo
109,95
Fred Perry - Witte Ringer T-shirt
49,95
Fred Perry - Donkerblauwe Twin Tipped T-shirt
49,95
Fred Perry - Groene Twin Tipped T-shirt
49,95

Fred Perry T-shirts

Fred Perry T-shirts zijn een icoon in de wereld van casual en sportieve streetwear. Met een erfenis die teruggaat naar de legendarische tenniskampioen Fred Perry uit de jaren '30, belichamen deze T-shirts een perfecte mix van stijl, comfort en erfgoed.


Logo van Fred Perry T-shirts

Het eerste wat opvalt aan een Fred Perry T-shirt is het onmiskenbare logo: de elegante laurierkrans, symbool van overwinning en roem, verwijzend naar Perry's triomfen op de tennisbaan. Dit subtiele detail voegt een vleugje klasse toe aan de anders zo eenvoudige look van het T-shirt voor heren.


T-shirts Fred Perry

Maar het gaat niet alleen om het logo; de kwaliteit en het vakmanschap van Fred Perry zijn ongeëvenaard. Gemaakt van hoogwaardig katoen en met aandacht voor detail in elke steek, beloven deze T-shirts comfort en duurzaamheid, seizoen na seizoen.


Styling met Fred Perry T-shirts

Wat styling betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een relaxte, casual look kun je een Fred Perry T-shirt combineren met je favoriete jeans voor heren en sneakers. Of, als je wat meer een formele uitstraling wilt, kun je het T-shirt dragen onder een blazer met een broek voor dames. Het is deze veelzijdigheid die Fred Perry T-shirts tot een favoriet maakt bij mannen en vrouwen over de hele wereld.


Fred Perry T-shirts in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!