Dr. Denim jeans

‘Every day is a denim day’. Een leuze die we bij Brooklyn.be graag onderstrepen! Oorspronkelijk komt ze van Dr. Denim jeans . Een jeansmerk dat denim maakt om elke dag in te leven. Wat je ook doet, waar je ook bent.

— 15 producten —
Dr. Denim - Blauwe Hill jeans
79,95
Dr. Denim - Middenblauwe Arch jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Hill jeans
79,95
Dr. Denim - Ecru Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Arch jeans
79,95
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
79,95
Dr. Denim - Donkerblauwe Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Witte Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Witte Hill Wide Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Moxy Straight jeans
69,95
Dr. Denim - Blauwe Echo straight/wide jeans
79,95
Dr. Denim - Zwarte Echo straight/wide jeans
79,95
Dr. Denim - Zwarte Echo Straight jeans
79,95

Ontdek Dr. Denim jeans

Verlies jezelf in de elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit van Dr. Denim jeans. Sinds de oprichting in 2004 heeft dit merk uit Gothenburg, Zweden, de wereld van denim op zijn kop gezet met vernieuwende ontwerpen en een onwrikbare toewijding aan vakmanschap.


Dr. Denim Echo

Dr. Denim jeans, waaronder de populaire Dr. Denim Echo, zijn niet alleen kledingstukken, maar een uiting van persoonlijke stijl en zelfexpressie.. Elk paar wordt met zorg vervaardigd, met een scherp oog voor details zoals de ideale pasvorm, hoogwaardige materialen en wassingen. Of je nu op zoek bent naar een flatterende skinny jeans voor dames, een trendy mom jeans voor een vintage uitstraling, of een gedurfde flare jeans voor dames voor een opvallende look, Dr. Denim heeft het allemaal.


Duurzaamheid van Dr. Denim jeans

Maar wat Dr. Denim werkelijk onderscheidt, is hun inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk staat voor een eerlijke productieketen en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete jeans.


Dr. Denim jeans

Wacht niet langer, stap binnen in de wereld van Dr. Denim en ontdek de perfecte jeans - die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en je zelfvertrouwen een boost geven. Durf anders te zijn. Kies Dr. Denim.


Dr. Denim jeans in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!