Dr. Denim

Dr. Denim[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

‘Every day is a denim day’. Een leuze die we bij Dr. Denim graag herhalen. Oorspronkelijk komt ze van Dr. Denim. Een jeansmerk dat denim maakt om elke dag in te leven. Wat je ook doet, waar je ook bent. Dr. Denim is jouw compagnon de route. Ze maken functionele mode die jou ruimte geeft om te leven.

Jeansbroeken van Dr. Denim vind je bij Brooklyn.be voor dames. Functionele, goed zittende jeans in hedendaagse wassingen en fits. Beter dan dit vind je ze niet. Simpel als dat.

Check hier onze volledige collectie jeans voor dames.

Dr. Denim is een familiebedrijf, opgestart in 2004 in Gothenburg, Zweden. De twee broers Graah droomden ervan jeans te ontwerpen die over de grenzen van seizoenen heen kijkt en afwijkt van traditioneel design. Samen met hun vader stampten ze Dr. Denim uit de grond. De familiale sfeer en verbondenheid, zorgen ervoor dat alle talenten hun plaats krijgen binnen het bedrijf. Het levert een compromisloos denim merk op, waar totaalbeleving, perfecte fit en goede prijs-kwaliteit verhouding de hoofdtoon voeren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 22 producten —
— Nieuw
Dr. Denim - Zwarte Moxy Straight broek
€ 59,95
Dr. Denim - Bruine Echo Worker broek
€ 79,95
Dr. Denim - Zwarte Echo Straight jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Bruine Echo Straight jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Zwarte Nora broek
€ 79,95
Dr. Denim - Donkergroene Echo Straight jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Beige Dey Pile jas
€ 79,95
Dr. Denim - Bruin-witte Vanja blouse
€ 69,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Nora mom jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Beige Lizl sweater
€ 65,00
Dr. Denim - Zwarte Lizl Turtleneck sweater
€ 65,00
Dr. Denim - Blauwe Echo straight/ wide jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Ecru Moxy Straight jeans
€ 55,00
Dr. Denim - Blauwe Moxy Straight jeans
€ 55,00
Dr. Denim - Blauwe Echo Straight jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Ecru Nora mom jeans
€ 69,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo straight/wide jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Zwarte Echo straight/wide jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
€ 79,95
Dr. Denim - Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
€ 79,95
Dr. Denim - Dr.Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
€ 79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo straight/wide jeans
€ 79,95