Dr. Denim

[{filter_looks_value} ]Dr. Denim[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Bij Dr. Denim herhalen we graag: 'Every day is a denim day.' Het jeansmerk maakt functionele mode die je ruimte geeft om te leven, waar je ook bent. Dr. Denim is jouw compagnon de route.

— 26 producten —
Dr. Denim - Blauwe Hill jeans
79,95
Dr. Denim - Middenblauwe Arch jeans
79,95
Dr. Denim - Witte Charlie top
29,95
Dr. Denim - Ecru Nora jeansshort
55,-
Dr. Denim - Zwarte Nora jeansshort
55,-
Dr. Denim - Lichtblauwe Nora jeansshort
55,-
Dr. Denim - Zwarte Charlie top
29,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Omar jeans
79,95
Dr. Denim - Blauwe Dash jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Hill jeans
79,95
Dr. Denim - Zwarte Dash jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtbruine Omar jeans
79,95
Dr. Denim - Ecru Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Arch jeans
79,95
Dr. Denim - Ecru Omar Relaxed Wide jeans
79,95
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
79,95
Dr. Denim - Donkerblauwe Omar jeans
79,95
Dr. Denim - Donkerblauwe Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Witte Echo Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Witte Hill Wide Straight jeans
79,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Moxy Straight jeans
69,95
Dr. Denim - Blauwe Echo straight/wide jeans
79,95
Pagina

De wereld van Dr. Denim

Betreed de wereld van stijl en ultiem comfort met Dr. Denim, het vooruitstrevende denimmerk dat sinds 2004 de standaard voor jeans voor dames opnieuw definieert. Met een roots in het bruisende Gothenburg, Zweden, begon Dr. Denim als een visie van twee visionaire broers, gesteund door de wijsheid van hun vader. Hun missie? Een revolutie teweegbrengen in de denimwereld door te streven naar een perfecte balans tussen innovatie, esthetiek en draagbaarheid.


Dr. Denim jeans voor dames

Bij Brooklyn.be voor dames vind je de iconische jeans van Dr. Denim, waaronder de geliefde Dr. Denim Nora en Dr. Denim Echo. Deze functionele, goed passende jeans zijn voorzien van hedendaagse wassingen en fits, en bieden een comfortabele pasvorm die ongeëvenaard is. Ontdek onze volledige collectie en kies uit een breed aanbod aan stijlen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.


Kwaliteit van Dr. Denim

Bij Dr. Denim jeans draait alles om passie - een passie die voelbaar is in elk detail van hun ontwerpen. Elk stuk is doordrenkt met zorgvuldig vakmanschap en een compromisloze toewijding aan kwaliteit. Van de tijdloze wassingen tot de perfecte pasvormen, elke jeans vertelt een verhaal van vakmanschap en karakter.


Dr. Denim jeans

Maar Dr. Denim is meer dan alleen een denimmerk; het is een levensstijl. Het is een viering van individualiteit, vrijheid en zelfexpressie. Of je nu op zoek bent naar een klassieke skinny jeans voor dames, een relaxte boyfriend fit voor dames of iets daartussenin, bij Dr. Denim vind je precies wat je nodig hebt om je eigen unieke stijl te omarmen en uit te drukken.


Dr. Denim

Dus waar wacht je nog op? Betreed de wereld van Dr. Denim en ontdek een nieuw tijdperk van deniminnovatie en verfijning. Maak een statement. Durf anders te zijn. Kies Dr. Denim.


Dr. Denim in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!