Dickies Porterdale

[{filter_looks_value} ]Dickies[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Je zocht naar je favoriete Dickies Porterdale ? Gevonden! Dickies is één van onze streetwear-merken bij uitstek!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De geschiedenis van Dickies

Ontdek de boeiende geschiedenis van Dickies, een verhaal dat begon in 1922 toen C.N. Williamson en E.E. "Colonel" Dickie de fundamenten legden voor wat zou uitgroeien tot 's werelds grootste merk in werkkleding. Hun toewijding aan kwaliteit en nauwe band met klanten vormden de drijvende kracht achter de transformatie van een bescheiden overallfabrikant naar een wereldwijd icoon. Nu, met een rijke traditie achter zich, biedt Dickies een uitgebreide collectie kleding voor zowel mannen als vrouwen, waarbij Brooklyn.be al eerder hun warmte voor dit merk heeft laten zien, en nu brandt die liefde opnieuw in alle hevigheid!

Daarnaast heeft Dickies een uitgebreid assortiment werkkleding, waaronder Dickies broeken, overhemden, jassen en jeans van Dickies.


Wat maakt Dickies zo populair?

Maar wat maakt Dickies zo geliefd? Het antwoord ligt in de reputatie van het merk voor het produceren van hoogwaardige, duurzame werkkleding die bestand is tegen zelfs de meest veeleisende omgevingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot bijna een eeuw, heeft Dickies zich gevestigd als een betrouwbare naam in de industrie. Hun kleding is ontworpen met functionaliteit en duurzaamheid in gedachten, met versterkte naden en handige zakken die voldoen aan de specifieke behoeften van hardwerkende mensen over de hele wereld.


De culturele impact van Dickies

Maar Dickies is meer dan alleen praktisch - het heeft ook een onmiskenbare invloed gehad op de popcultuur, vooral in de wereld van streetwear en skateboarden. Door stijl en bruikbaarheid te combineren, heeft Dickies een loyale aanhang verworven en blijft het een toonaangevende naam in de wereld van werkkleding, geliefd bij zowel professionals als modebewuste individuen wereldwijd.

Ontdek ook zeker de Dickies 874 broek, enorm trending bij zowel dames als heren.


Dickies Porterdale in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!