Dickies 874

[{filter_looks_value} ]Dickies[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Je zocht naar je favoriete Dickies 874 ? Gevonden! Dickies is één van onze streetwear-merken bij uitstek!

— 5 producten —
Dickies - Zwarte 874 Original Work pant
75,-
Dickies - Donkerblauwe 874 straight fit workpant
75,-
Dickies - Beige 874 straight fit Original Work Pant
75,-
Dickies - Zwarte 874 Original Work pant
75,-
Dickies - Donkergrijze 874 straight fit Original Work Pant
75,-

De Dickies 874 is een populaire fasionable werkbroek die enorm in is bij jongeren. Met deze broek die ontstaan is in de jaren '60 en symbool staat voor streetwear en coolness loop je absoluut in de kijker bij je vrienden.

 

Dickies 874 bij Brooklyn.be

 

De geschiedenis van Dickies 874 pant

De Dickies 874 broek werd voor het eerst gemaakt door de Williamson-Dickie Manufacturing Company in de jaren 60. Wat initieel een functionele broek was voor industriële werknemers werd na verloop van tijd een modeartikel, mede dankzij de associatie met de punk- en skatecultuur. De broek werd vaak gedragen door muzikanten en skaters en werd een symbool van een bepaald rebels, anti-establishment ethos.

 

Voordelen van de Dickies 874 broek

De Dickies 874 broek is gemaakt uit een stevige stof die tegen een stootje kan. De stof is kreukvrij, en is heerlijk in onderhoud door de vuilafstotende coating.

 

874 Dickies online shoppen

Dickies 874 online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

 

Dickies 874 voor dames & heren in onze winkels

Pas je liever je nieuwe Dickies 874 pant voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

De rest van Dickies assortiment vind je hier.