Dickies Oakport

[{filter_looks_value} ]Dickies[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Je zocht naar je favoriete Dickies Oakport ? Gevonden! Dickies is één van onze streetwear-merken bij uitstek!

— 7 producten —
Dickies - Ecru Oakport sweater
€ 59,95
Dickies - Zwarte Oakport Quarter Zip sweater
€ 65,00
Dickies - Grijze Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Donkerblauwe Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Ecru Oakport Zip hoodie
€ 69,95
Dickies - Groenblauwe Oakport Zip hoodie
€ 69,95
Dickies - Witte Oakport T-shirt
€ 29,95

De geschiedenis van Dickies

C.N. Williamson en E.E “Colonel” Dickie richtten in 1922 Dickies op. Dankzij hun toewijding en nauw contact met de klanten kon Dickies uitgroeien van een kleine fabrikant van ‘overalls’ tot het grootste workwear merk van de wereld. Tegenwoordig biedt Dickies een breed spectrum van kleding, zowel voor heren als voor dames. Brooklyn.be had Dickies in het verleden al in huis en de liefde laait nu terug hoog op!

Ontdek ook zeker de Dickies 874 broek, enorm trending bij zowel dames als heren.


Wat maakt Dickies zo populair?

Dickies staat bekend om zijn werkkleding en accessoires en heeft om verschillende redenen erkenning gekregen. Ten eerste staat het merk bekend om de productie van hoogwaardige en duurzame werkkleding die bestand is tegen veeleisende omgevingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1922, heeft Dickies zich gevestigd als een vertrouwde naam in de industrie. Hun producten zijn ontworpen met functionaliteit en nut in gedachten, met kenmerken als versterkte naden en meerdere zakken om aan de specifieke behoeften van werknemers te voldoen.

Bovendien biedt Dickies een breed assortiment aan werkkleding, waaronder Dickies broeken, overhemden, jassen en Dickies jeans.

Bovendien heeft Dickies zijn stempel gedrukt op de popcultuur, met name in de streetwear- en skateboardgemeenschap. Door de combinatie van stijl en nut heeft Dickies een trouwe aanhang en blijft het een bekende naam in de werkkledingindustrie.

Dickies Oakport online shoppen

Dickies online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies Oakport in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Streetwear fanaat? Check dan onze volledige Streetwear kleding.