Carhartt WIP damesjeans

Streetwear voor skaters, hiphoppers en iedereen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt WIP damesjeans nog het best samen te vatten. Brooklyn.be heeft al jaren een vurige relatie met dit topmerk en heeft zich bevoorraad met enkele van hun top jeans. Check it!

Check onze volledige Carhartt collectie voor dames.

Carhartt jeans voor dames online shoppen

Carhartt jeans voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt jeans voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 4 producten —
— 10%
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pierce Straight jeans
€ 81,00 € 89,95
— 10%
Carhartt WIP - Lichtblauwe Pierce boyfriend work jeans
€ 90,00 € 99,95
— 10%
Carhartt WIP - Zwarte Page Carrot Ankle Pant jeans
€ 81,00 € 89,95
— 10%
Carhartt WIP - Lichtblauwe Page Carrot Ankle Pant slim tapered jeans
€ 90,00 € 99,95