Calvin Klein jeans Dames

Calvin Klein jeans voor Dames, dé way to go voor een jeans met nonchalante luxe! Ontdek de volledige collectie Calvin Klein!

— 5 producten —
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Extreme baggy jeans
119,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe Authentic Slim Straight jeans
99,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe 90's Straight jeans
119,95
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Authentic Slim straight jeans
99,95
Calvin Klein Jeans - Donkerblauwe Mid Rise Skinny jeans
99,95

Calvin Klein jeans Dames staat voor nonchalante luxe. Hoge kwaliteit wordt gemixt met een ik-doe-wat-ik-wil uitstraling. Eigentijdse vormen, kleuren en branding springen meteen in het oog.


Wat is er zo speciaal aan Calvin Klein jeans?

Calvin Klein jeans zijn veel meer dan alleen kledingstukken. Ze zijn de essentie van een moeiteloos coole, Amerikaanse designer lifestyle. Ze zijn gemaakt van duurzaam denim en vormen de essentie van iconische stijlen en veelzijdige pasvormen. Als Calvin Klein jeans niet jouw keuze is, kun je ook jeans ontdekken in onze andere collecties, zoals baggy jeans heren, slim fit jeans heren, mom jeans, dad jeans dames, of skinny jeans dames.

Voor dames en heren biedt Calvin Klein een collectie die de grenzen verlegt van denim innovatie, met unieke details en innovatieve behandelingen. Deze jeans zijn gemaakt van gerecyclede materialen en minimaliseren textielafval en de impact op het milieu. Met tips voor kleurbehoud en advies om aan de lucht te drogen, gaan Calvin Klein jeans een leven lang mee. Ontdek de ongeëvenaarde stijl en tijdloze elegantie van Calvin Klein jeans - een ware belichaming van moderne, duurzame denimmode.

Kun je Calvin Klein-jeans in de droger stoppen?

Calvin Klein jeans kunnen over het algemeen in de droger, maar volg zorgvuldig de instructies op het waslabel. Gebruik een lage tot gemiddelde droogtemperatuur om vezelschade te voorkomen. Keer de jeans binnenstebuiten om kleurbehoud en wrijving te verminderen. Door het waslabel nauwkeurig te volgen, behoud je de kwaliteit van je Calvin Klein jeans.


Calvin Klein jeans Dames in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!