Calvin Klein damesjeans

Een jeans van Calvin Klein damesjeans staat voor nonchalante luxe. Hoge kwaliteit wordt gemixt met een ik-doe-wat-ik-wil uitstraling. Het houdt vast aan een aantal grote sterktes, zoals het herkenbare logo, en vindt zichzelf daarnaast ook steeds opnieuw uit. Eigentijdse vormen, kleuren en branding springen meteen in het oog.

Check onze volledige collectie jeans voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 4 producten —
Calvin Klein Jeans - Donkerblauwe high Rise Relaxed jeans
€ 119,95
Calvin Klein Jeans - Donkergrijze Tapered Mom jeans
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe High Rise straight jeans
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte High Rise skinny jeans
€ 99,95