Ben Sherman t-shirts

Veel Britser dan Ben Sherman t-shirts zul je niet gauw iets vinden. Het merk werd groot in de jaren '60, met de mods en de teddy boys en is sindsdien niet meer weg te denken uit het modebeeld.

— 5 producten —
Ben Sherman - Grijze Signature Target T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Logo Stripes T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Witte Signature Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Donkerblauwe Pocket T-shirt
€ 39,95
Ben Sherman - Zwarte Signature Pocket T-shirt
€ 39,95

Het heeft duidelijk z'n wortels in de rock 'n' roll en heeft daardoor ook een brede schare fans. Ieder seizoen verwennen ze ons met T-shirts (o.a. het Target T-shirt), hemden en truien die zo strak zitten dat het een aard heeft!

Ben Sherman t-shirts online shoppen

Ben Sherman t-shirts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Ben Sherman t-shirts in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!