Armor Lux

Armor Lux
Toon filters

21 producten

per pagina
Toon filters

21 producten

per pagina

Armor Lux

marine chic voor heren en dames bij Brooklyn

Ahoy, schip ahoy. Met Armor Lux waan je je zo op een zeilschip voor de Normandische kust. T-shirts met - hoe kan het ook anders - marinestrepen, truien met boothals en knopen op de schouders, wollen mantels met dubbele knopenrij of houtje-touwtje. Stijlvol en kwalitatief, twee eigenschappen die het merk reeds van in de begindagen typeren.

Gesticht in 1938 was het eerste doel van Armor Lux het vervaardigen van gebreid ondergoed van hoge kwaliteit. Doorheen de jaren werden technische vernieuwingen doorgevoerd, waardoor men in 1970 klaar was om de eerste ready-to-wear collectie op de markt te brengen. De kleding werd een gevestigde waarde in Frankrijk. Sinds 2005 werkt men steeds meer met organisch katoen en is Armor Lux aangesloten bij Fairtrade. Aan deze duurzame en eerlijke weg blijft de kledinglijn nog steeds bouwen.

Armor Lux vind je bij Brooklyn voor mannen en vrouwen. Met een marinetruitje (of twee) zit je steeds goed. Een heerlijke basis waar je niet moet over nadenken. Past namelijk altijd.