T-shirt jurken

T-shirt kleedjes zijn comfortabele, veelzijdige jurken gemaakt van T-shirtstof. Draag ze casual met sneakers of stijlvol met een hak en tailleriem. Gemakkelijk aan te trekken en helemaal trendy! Ontdek onze volledige collectie jurken als een T-shirt jurk niet jouw ding is.

— 1 producten —
Armed Angels - Kobaltblauw Maailana kleed
79,90

T-shirt kleedjes online shoppen

T-shirt jurken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


T-shirt jurken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!