T-shirt jurken

T-shirt kleedjes zijn comfortabele jurken uit T-shirtstof die evengoed een oversized T-shirt zouden kunnen zijn. Je kan ze op verschillende manieren dragen: casual met een sneaker of opgewaardeerd met een hak en tailleriem. De T-shirt jurk is gemakkelijk om aan te trekken én trendy!

Ontdek hier ons aanbod van T-shirt jurken. Er zit vast een T-shirt kleedje tussen voor jou!

Een T-shirt jurk toch niets voor jou? Ontdek dan hier onze volledige collectie jurken.

T-shirt kleedjes online shoppen

T-shirt jurken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


T-shirt jurken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 6 producten —
— Nieuw
Minimum - Blauw Lyina kleed
€ 85,00
— Nieuw
Minimum - Paars Laylani kleed
€ 79,95
FRNCH - Oranje Antonella kleed
€ 79,00
Minimum - Donkergroene Lara T-shirt jurk
€ 65,00
— 30%
Minimum - Donkerblauwe Siah midi jurk
€ 59,50 € 85,00
Minimum - Zwarte Larah korte jurk
€ 65,00