Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

The Crystal Ship meets Brooklyn

Wanneer kunst en mode samenkomen, ontstaan er magische momenten. The Crystal Ship ontmoet Brooklyn, een unieke fusie van de artistieke expressie van The Crystal Ship met de fashion-forward stijl van Brooklyn. Het resultaat? Een onweerstaanbare collectie!
Banner crystal ship collab 4

Soorten kunstwerken?

De street artists laten zich inspireren door de inwoners, het straatbeeld, de geschiedenis en het erfgoed van Oostende. Dit resulteert in talloze imposante muurschilderingen op de gevels van flatgebouwen en subtiele interventies op huizen, die getuigen van hun creativiteit. Neem ook een kijkje op hun website om alle kunstwerken te ontdekken.

20240402 crystal ship

Wat is The Crystal Ship?

Sinds 2016 heeft The Crystal Ship zijn creatieve anker uitgeworpen in Oostende. Met de hulp van vele bekende street artists heeft dit kunstenfestival de badplaats omgetoverd tot de grootste openluchtgalerie van België. Bekende kunstenaars verrijken de stad met enorme muurschilderingen en opvallende kunstinstallaties in open ruimtes.

Misterfiksit foto blog

Wie is Mister Fiksit?

Bas, ook bekend als Mister Fiksit, is een grafisch ontwerper uit Gent met een passie voor letters en typografie. Hij specialiseerde zich in handlettering, kalligrafie en muurschilderingen. Je kan bij hem ook terecht voor allerhande op maat gemaakte logo’s en huisstijlen, en hij runt een sign & sticker service 'Uppercuts'.

Onze collectie, ontwikkeld met Mister Fiksit, is geïnspireerd op zijn filosofie: ‘ART IS FOR EVERYBODY’.

De collectie

Het design is minimalistisch met een artistieke twist. Eenvoudige witte items zijn verfraaid met het unieke, kenmerkende ontwerp van Misterfiksit.

Geschreven door stagiaire Lisa
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by