Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Gepakt en gezakt!

Je rugzak is niet alleen een praktisch hulpmiddel om je spullen te dragen, maar ook een accessoire die je persoonlijke stijl weerspiegelt. In deze uitgebreide gids delen we de must-have items die je in je rugzak moet hebben. First things first: kiezen van de juiste rugzak. Volg onze tips en deze klus is in no-time geklaard!
Rugzakken Collage

De juiste rugzak kiezen

Leer onze rugzakken kennen & kijk welke er het best bij jouw stijl past. Herschel en Carhartt bieden uitstekende keuzemogelijkheden. Rains maakt niet enkel regenjassen, maar ook geweldig goede waterproof rugzakken!

Herschel rugzakken staan bekend om hun stijlvol ontwerp met retro gespjes. Ze zien er niet enkel leuk uit, maar zijn nog eens bijzonder functioneel. Herschel zakken hebben meerdere compartimenten en zijn vaak uitgerust met laptop compartiment. Op die manier heb je veel ruimte voor je spullen én blijven ze goed beschermd en geordend. De combinatie van hun vintage stijl en functionaliteit maakt van Herschel rugzakken een populaire keuze.

Herschell2

Het streetwear merk Carhartt, weet dat rugzakken het soms zwaar te verduren hebben. Je kent het wel, we laden ze vol met zware schoolboeken of met een overlevingskit om de dag te overleven. Carhartt rugzakken zijn dus heel bewust gemaakt uit een stevige canvas stof, die bestand is tegen al je avonturen. Ze zijn vaak voorzien van versterkte naden, stevige ritsen en sterke riemen om je spullen veilig te houden.

Carhartt

Als je voor een rugzak van Rains kiest, dan kies je voor een rugzak met een urban imago. De gestileerde vorm moet niet onderdoen aan functionaliteit. Ze zitten comfortabel, hebben een compartiment voor je laptop & zijn bovendien regenbestendig! De rubberachtige polyester stof is flexibel en heeft sterke gelaste naden. Vuil kun je gemakkelijk afwassen.

Zowel Herschel, Rains als Carhartt bieden een breed assortiment aan ontwerpen en groottes, zodat je een rugzak kan vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne look of aan een meer ruwe en praktische stijl, onze merken bieden opties die jouw wensen vervullen.

Collage rains

Wat kan allemaal in mijn rugzak?

Geef toe een rugzak meenemen, is gewoon praktisch... Of het nu voor school, werk of plezier is. Maak eens een lijstje met spullen die je zeker wil meenemen. Daarna kan je kijken of alles zou passen in de door jouw gekozen rugzak. Denk aan; lunchbox, drinkfles, mappen, extra trui, muts of pet, laptop of tablet... In onze winkels kan je zeker eens uittesten of alles past!

Waarop letten bij een rugzak?

Bij het kiezen van een rugzak zijn er enkele belangrijke elementen om rekening mee te houden. Denk aan de grootte en capaciteit van de rugzak, het aantal compartimenten, de kwaliteit van de materialen, de sterkte van de ritsen en sluitingen, en de aanwezigheid van verstelbare schouderbanden en een gewatteerd rug paneel voor comfort.

Hoe zwaar mag een rugzak zijn?

Het gewicht van je rugzak is van groot belang en kan een wereld van verschil maken voor je comfort en welzijn. Niemand wil immers rondlopen als een lastdier! Als richtlijn geldt dat je rugzak niet meer dan 10-15% van je lichaamsgewicht mag wegen. Stel je voor dat je moeiteloos door de gangen van je school loopt zonder in de weg te worden gestaan door je rugzak. Het is belangrijk om te selecteren en alleen het essentiële mee te nemen. Zo kun je je rug en schouders verlossen van onnodige lasten en vol energie de dag doorgaan!

Hoe vul ik mijn rugzak best?

Om je rugzak effectief te vullen, is het handig om een systeem te volgen. Plaats zwaardere spullen dicht bij je rug en in het midden van de rugzak om het evenwicht te bewaren. Gebruik vakken en compartimenten om je spullen georganiseerd te houden, en gebruik kleine vakken of organizers om kleine spullen in op te bergen. Zorg ervoor dat je je rugzak regelmatig opruimt en overbodige spullen verwijdert.

Weet jij al welke rugzak je wil?

Kies hier jouw lievelings rugzak!

Shop rugzakken
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by