Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Zo fris als een hoentje!

Ken je Edwar al? Als personal trainer zet hij in op een goeie balans tussen levensstijl en sportschema. Zonder onhaalbare doelen. Met simpele oefeningen die jouw dagplanning niet langer domineren. Want geluk is in beweging! Zet in op een FRISSE levensstijl.
4

Wat is FRIS voor jou?

“Fris staat voor het gevoel dat je ervaart na het sporten. Alsof je na een work-out weer nieuwe energie krijgt. Mentaal en fysiek."

Wanneer voel je dat, sportief geluk?

“Wanneer je het geluk vindt in bewegen. Wanneer je goed in je vel zit. Of wanneer je na een sportsessie de zaken weer vanuit een positief daglicht ziet. Want er zit ook vooruitgang in kleine successen."

Hoe bewaar je zelf de balans in het dagelijkse ritme? Maak je tijd voor je sportdoelen?

“Sporten is voor mij een passie. Ik maak er tijd voor en probeer zelf ook om mijn sportieve doelen te halen. Ik wil mezelf uitdagen in triatlon en ik droom van een deelname aan de Iron Man. Maar ik krijg ook veel voldoening uit mijn ondersteunende rol als trainer."

  • BRKLN fris zwart Front
  • BRKLN fris zwart Back

Waarom is die passie omgevormd naar een professionele rol?

“Ik wil graag tonen dat sport geen verplichting hoeft te zijn. Ik ben overtuigd dat de aanpak anders kan en iedereen z'n sportief geluk kan vinden."

Draagt buiten sporten bij tot die aanpak?

“Zeker! Het heeft volgens mij een grote impact op je humeur. De koude buitenlucht doet je bewegen, passanten die je langs de weg aanmoedigen. Het leven in de stad geeft energie."

Waar sport jij graag
?

“Mij vind je onder de Ronde van Vlaanderenbrug in Kortrijk. De brug biedt naast een goeie beschutting tegen regen en zon, ook een geschikt canvas voor Street art. Als schilder -in mijn vrije tijd durf ik ook met verf en penselen aan de slag te gaan - omring ik me graag met kleur. De graffiti maakt van deze statische brug ook weer iets dynamisch."

3

Wat is de inspiratie die schuil gaat achter de print?

“De heldere kleuren geven een fris geheel. Je ziet ze ook terug in de graffitikunst onder de brug. In mijn eigen werk experimenteerde ik ook al met vlakken."

Is kledij belangrijk voor jou?

“Absoluut. Mijn voorkomen als trainer is belangrijk. Fris zijn, heeft ook met kledij te maken. Je ziet ook veel sportieve invloeden in mijn 'casual' kleding."

Heb je nog kleine tips die kunnen bijdragen aan ons sportief geluk?

“Zoek naar kleine oefeningen dat je kan implementeren in jouw dagritme."

Kom ook in actie!

6

Ga op een trap staan met je hielen aan de rand. Duw jezelf omhoog tot je op je tenen staat. Laat dan langzaam je hielen zakken tot onder het niveau van de trap. Dit is een goeie oefeningen voor de kuiten. Als je ze uitvoert als je de trap opgaat of afloopt, dan voel/zie je snel een verschil!

8

Een leeg momentje invullen? Je kan tijdens het tandenpoetsen een wall sit uitvoeren. Ga tegen een muur staan en laat je rug naar beneden zakken. Wanneer je heupen en knieën op gelijke hoogte staan en een hoek van 90° vormen ten opzichte van je enkels, hou je een correcte houding aan. Even volhouden nu...

7

Ga in plankhouding staan op een verhoogje, met je ellebogen onder je schouders. Ga naar pomphouding en verdeel je gewicht over je handen en tenen. Probeer je rug recht te houden. Het is niet moeilijk en helpt je buik- en rugspieren te versterken. Vanaf nu rol je met een doel uit de zetel!

5

Neem een volle fles, stoel of kind bij de hand. Zwaai het gewicht langs je lichaam in een vloeiende beweging van links naar rechts, tot boven jouw hoofd. Probeer je armen te strekken en de beweging aan beide kanten gelijkwaardig uit te voeren. Een goeie oefening voor de armen en buikspieren.

Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by