Minimum in maat M

Minimum[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Brooklyn.be heeft zowel de heren- als damescollectie van Minimum in maat M in huis. Minimum blouses, kleedjes/jurken in verrassende snits voor haar, hemden (met o.a. de Jay, Walther, Hall), truien (met o.a. de populaire Reiswood) en jassen met weldoordachte details voor hem. In prachtige kleurcombinaties bovenop klassiek zwart, wit en grijs. Voor de ultieme Scandinavische look of door de sobere stijl perfect te combineren met andere merken. Onze uitgebreide collectie damesbroeken (o.a.de Sofja), heren bermuda's/shorts en herenbroeken (o.a. de Ugge 2.0) van Minimum mogen we natuurlijk niet vergeten.

Check gerust eens onze volledige collectie voor dames en heren.

Minimum is het toonbeeld van Scandinavisch minimalisme. Thuisstad Aarhus (Denemarken) is nooit ver weg en biedt de ontwerpers bij Minimum de inspiratie die ze nodig hebben om elk seizoen opnieuw een eclectische, Scandinavische collectie te ontwerpen. De jeugdige energie die door de stad stroomt, de rijke geschiedenis, het lokale gevoel en de onbevangen mentaliteit van de inwoners beïnvloeden de designers dagelijks. Het resulteert in klassiekers die jaren als basis voor veelzijdige outfits kunnen dienen en in opvallers, die speciale gelegenheden extra glans geven. Steeds doordrongen van het idee dat hun kledij moet geproduceerd worden in menswaardige omstandigheden en met zorg voor het milieu.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 81 producten —
— Nieuw
Minimum - Groen Walther 2.0 hemd
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Donkerbruin Vestaria kleed
€ 109,95
— Nieuw
Minimum - Donkergroene Hjuler 2.0 trui
€ 95,00
— Nieuw
Minimum - Donkerblauwe Aarhusa 2.0 T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Minimum - Bruine Hargreaves 2.0 trui
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Zwarte Virke bodywarmer
€ 179,95
— Nieuw
Minimum - Blauw-bruin Crasp hemd
€ 85,00
— Nieuw
Minimum - Blauw Jay 3.0 hemd
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Bruin Walther 2.0 hemd
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Rode Catie 2.0 trui
€ 149,95
— Nieuw
Minimum - Donkerbruine Noja trui
€ 99,95
— Nieuw
Minimum - Witte Aarhus 2.0 T-shirt
€ 39,95
— Nieuw
Minimum - Blauw Anholt 2.0 hemd
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Zwarte Kolmar jas
€ 199,95
Minimum - Donkerblauwe Kemp jas
€ 109,95
Minimum - Beige Hjuler 2.0 trui
€ 95,00
Minimum - Donkerblauwe Dalan jas
€ 219,95
Minimum - Bruine Glasso 2.0 trui
€ 109,95
Minimum - Zwart-grijs-gele Besso trui
€ 109,95
Minimum - Grijze Trendi trui
€ 109,95
Minimum - Lichtgrijze Vastar trui
€ 85,00
Minimum - Blauwe Benner 2.0 trui
€ 99,95
Minimum - Zwarte Kilia trui
€ 85,00
Minimum - Zwarte Meline trui
€ 109,95
Pagina