Minimum shorts & bermuda's voor heren

Bij Brooklyn heb je een ruim assortiment Minimum herenshorts & bermuda's en er ziet wel eentje tussen die bij jou zal passen. Wat wel handig is aan Minimum herenshorts is dat het veel langer dan één seizoen mee gaat. De shorts in ons aanbod bestaan in verschillende merken, kleuren, fits en materiaal.

Minimum herenshorts & bermuda's online shoppen

Minimum herenshorts & bermuda's online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum herenshorts & bermuda's in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 7 producten —
— Nieuw
Minimum - Bruine Django 2.0 short
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Donkerblauwe Heady bermuda
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Kaki Heady bermuda
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Witte Gestreepte Jennus short
€ 79,95
Minimum - Donkerblauwe Django chino short
€ 79,95
Minimum - Zwarte Django chino short
€ 79,95
Minimum - Beige Django chino short
€ 79,95