Minimum tops & t-shirts voor dames

Een t-shirt of top van Minimum voor dames voor dames is een basisstuk in ieders kleerkast. T-shirts voor dames zijn het fundament waarop de rest van je garderobe is opgebouwd. Ook tops voor dames kunnen daar niet aan onderdoen. Correct us if we're wrong! Bij Brooklyn hebben we T-shirts en tops voor dames in verschillende kleuren, mouwlengtes, fits, merken,...

T-shirt en tops voor dames bij Brooklyn.be

Welke mouw wil jij?

Loop jij graag met de schouders bloot? kies dan voor een top. Deze zullen je zeker kunnen bekoren. Op een warme dag, of heel makkelijk om te dragen onder een dikke trui. T-shirt daarentegen bestaan in verschillende mouwlengtes.Heb jij graag een t-shirt met lange mouwen voor extra warmte? Of kies je toch voor een t-shirt met korte mouwen? Makkelijk te combineren en een must in jouw kast!

Met print, of toch liever effen?

Brooklyn beschikt over een hele grote waaier aan T-shirt voor dames. Denk maar aan t-shirts met een effen print. Maar als het toch wat meer mag zijn? Kies dan maar voor een t-shirt met all-over print,t-shirt met rugprint of t-shirt met logoprint.

Minimum t-shirts & tops voor dames online shoppen

Minimum t-shirts & tops voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum t-shirts & tops voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 10 producten —
— Nieuw
Minimum - Gele Briana top
€ 65,00
— Nieuw
Minimum - Ecru Briana top
€ 65,00
— Nieuw
Minimum - Blauwe Rynih T-shirt
€ 45,00
Minimum - Zwarte Arkita T-shirt
€ 39,95
Minimum - Witte Arkita T-shirt
€ 39,95
Minimum - Lichtgroene Arkita T-shirt
€ 39,95
— 30%
Minimum - Ecru Olinna T-shirt
€ 28,00 € 39,95
Minimum - Ecru Rynah T-shirt
€ 45,00
Minimum - Zwarte Aarhusi oversized T-shirt
€ 55,00
Minimum - Zwarte Rynah T-shirt
€ 45,00