topcollectie Minimum blouses voor dames

Hier vind je onze collectie Minimum blouses voor dames in verschillende kleuren, modellen en stoffen. Een blouse is een kledingstuk dat altijd goed te combineren is en daarom mag deze zeker niet in je kast ontbreken als basisitem. We hebben blouses in verschillende mouwlengtes. De ene dag draag je misschien liever een blouse met lange mouwen, de andere dag dan weer eentje met korte mouwen.

Minimum blouses voor dames online shoppen

Minimum blouses voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum blouses voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 8 producten —
— Nieuw
Minimum - Ecru- Paars Gebloemde Signeline blouse
€ 69,95
— Nieuw
Minimum - Paarse Bolino blouse
€ 65,00
— Nieuw
Minimum - Blauwe Luccalis blouse
€ 85,00
— Nieuw
Minimum - Zwart-beige Seliana blouse
€ 89,95
— Nieuw
Minimum - Beige Scopine blouse
€ 99,95
— 25%
Minimum - Zwart-groene Virana blouse
€ 48,80 € 65,00
— 30%
Minimum - Zwart-witte Bilina blouse
€ 63,00 € 89,95
— 30%
Minimum - Lichtgroene Bolella blouse
€ 63,00 € 89,95