Grace & Mila blouses

Grace & Mila blouses zijn er in verschillende stijlen, van casual tot gekleed, en hebben vaak dezelfde delicate details en vintage-geïnspireerde ontwerpen als hun jurken.

— 6 producten —
— Nieuw
Grace & Mila - Donkergroene Lemon blouse
€ 35,00
Grace & Mila - Ecru Larissa blouse
€ 59,00
Grace & Mila - Nude Laurier blouse
€ 55,00
Grace & Mila - Zwarte Leonard blouse
€ 55,00
Grace & Mila - Ecru-Marine Lettre blouse
€ 55,00
— 30%
Grace & Mila - Blauw-witte Grace blouse
€ 41,30 € 59,00

Hun blouses hebben vaak ingewikkelde details zoals kanten randjes, borduurwerk, ruches en bloemenprints. Deze details geven de kledingstukken een vrouwelijke touch en helpen een vintage-geïnspireerde look te creëren.

Grace & Mila blouses zijn vaak veelzijdig genoeg om gedragen te worden voor verschillende gelegenheden, van casual evenementen overdag tot geklede avondgelegenheden. Dit maakt ze een populaire keuze voor vrouwen die een blouse willen die in verschillende settings gedragen kan worden. Veel Grace & Mila blouses zijn gemaakt van lichte, vloeiende stoffen zoals katoen, viscose en zijde. Deze materialen zorgen voor een comfortabele, moeiteloze uitstraling.

Ontdek onze volledige collectie blouses en Grace & Mila.

Grace & Mila blouses online shoppen

Grace & Mila blouses online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Grace & Mila blouses in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!