Element herenjassen

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element herenjassen comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten. Check gerust ook eens ons volledig aanbod aan jassen.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Element jassen, Element herenjackets, Element jackets heren, Element herenjassen, Element jassen voor heren, Element jassen mannen

Meer Minder
— 3 producten —
— 50%
Element - Donkerblauwe Wolfe Track Light jachet
€ 72,50 € 145,00
Element - Blauwe Dulcey Light bomber jacket met kap
€ 135,00
Element - Kaki Alder Light regenjas
€ 105,00