Dr.Denim Echo

Dr. Denim[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

De Dr.Denim Echo heeft een straight/wide fit en een hoge taille. De Dr.Denim Echo is een 5-pocket met een ritssluiting. Rivetten en extra stiksels verstevigen de meer kwetsbare delen, zoals aan de zakken en aan de heup.

Check ook eens alle jeans van Dr.Denim of meteen alle jeans voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 5 producten —
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo straight/wide jeans
€ 69,95
Dr. Denim - Zwarte Echo straight/wide jeans
€ 69,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo straight/wide jeans
€ 69,95
Dr. Denim - Blauwe Echo straight/wide jeans
€ 69,95
Dr. Denim - Lichtblauwe Echo jeansshort
€ 55,00