Dr. Denim broeken

Stap in denim met Dr. Denim broeken. Ontdek een wereld van kwaliteit en unieke stijl. Laat jezelf zien aan de wereld. Durf anders te zijn. Kies Dr. Denim.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontdek Dr. Denim broeken

Dr. Denim broeken zijn als een canvas voor jouw persoonlijke stijl - elk paar vertelt een uniek verhaal van avontuur en zelfexpressie. Sinds hun debuut in 2004 heeft Dr. Denim de wereld van denim op zijn kop gezet met gedurfde ontwerpen en een grenzeloze creativiteit.


Collectie broeken van Dr. Denim

In elke steek voel je de passie en toewijding van het Dr. Denim team, dat streeft naar perfectie in elk detail. Van de klassieke snit van de skinny jeans voor dames tot de edgy flair van de baggy broek voor heren, er is een stijl voor elke stemming en gelegenheid.


Inclusiviteit met broeken van Dr. Denim

Maar wat Dr. Denim echt uniek maakt, is hun filosofie van inclusiviteit en empowerment. Of je nu slank, groot, klein, of ergens daartussenin bent, Dr. Denim heeft broeken voor dames die bij jou passen en waarin je je op je best voelt.


Dr. Denim broeken in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!