Diesel Thommer

[{filter_looks_value} ]Diesel [ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Wereldwijd harten veroveren, dat deed Diesel Thommer. Ontdek onze collectie Diesel dames en Diesel heren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Diesel Thommer is helaas uit de collectie van Diesel. Geen paniek! Want Diesel zorgde al snel voor een opvolger van de allombekende jeans. De Diesel D-Strukt jeans heeft alles in huis om de Diesel Thommer op te volgen! Deze slim jeans is in vele kleuren beschikbaar. Probeer deze dus zeker uit. Je zal de Thommer al snel vergeten zijn :).

 

Wereldwijd harten veroveren, dat deed Diesel Thommer. Na 40 jaar is het kledingmerk niet meer weg te denken. Toch blijft verandering de motor, vernieuwing de drijfveer. Ze durven al wel eens tegen de schenen te schoppen, met ongewone campagnes en gedurfde statements. Het resulteert in eigenzinnige collecties voor kledingrebellen.

Diesel-collectie bij Brooklyn.be


Diesel modellen, echte toppers met een eigen verhaal

Unieke herenkleding en nog steeds héél veel jeans voor zowel heren als dames. Bij de heren springen vooral de D-Viker, D-Strukt, Sleenker, D-Fining, D-Yennox, 1979, 2019, D-Luster en Thommer in het oog, bij de dames de Slandy, Sandy, D-Joy, D-Air, 1969 en Babhila. Only the brave!


De man achter het merk Diesel

Renzo Rosso, oprichter en bezieler van Diesel, stikte op zijn 15e zijn eerste jeansbroek op de naaimachine van zijn moeder. Daar werd de basis gelegd voor het merk Diesel, dat hij oprichtte in 1978. Diesel was meteen veel meer dan een kledingmerk. Het was een levensstijl, een statement tegen het conventionele, een pleidooi voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Net zoals de brandstof diesel in de jaren ‘70 een alternatief bood tijdens de oliecrisis, wou Rosso met zijn label afwijken van de toen gangbare casual kledij. Dat het woord diesel overal ter wereld hetzelfde werd uitgesproken, toonde ook zijn ambitie om wereldwijd harten te veroveren.

Ontdek gerust ook onze gehele collectie damesjeans en herenjeans.


Diesel online shoppen

Kledij van Diesel online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Diesel in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!