Diesel 1979

[{filter_looks_value} ]Diesel [ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Wereldwijd harten veroveren, dat deed Diesel 1979. Ontdek onze collectie Diesel dames en Diesel heren.

— 1 producten —
— 50%
Diesel - Lichtblauwe 1979 Sleenker jeans
75,- 149,95

Ontdek Diesel jeans bij Brooklyn

Als je op zoek bent naar hoogwaardige Diesel jeans en accessoires, dan ben je bij Brooklyn aan het juiste adres. Als officiële aanbieder van Diesel bieden wij een uitgebreid assortiment aan, zowel voor heren als dames.


Een stukje geschiedenis: De geboorte van Diesel

Renzo Rosso, de visionaire oprichter van Diesel, zette in 1978 de eerste stappen naar een revolutie in de modewereld. Wat begon als een passie voor denim, groeide al snel uit tot een wereldwijd fenomeen. Diesel staat niet alleen voor kleding, maar voor een levensstijl - een symbool van individualiteit en zelfexpressie.


Kwaliteit en stijl: Waarom Diesel jeans Een slimme keuze zijn

Diesel is synoniem geworden met hoogwaardige denim van uitstekende kwaliteit. Met een focus op innovatieve productietechnieken en materialen, bieden Diesel jeans niet alleen duurzaamheid en comfort, maar ook stijl en trend. Of je nu op zoek bent naar een klassieke straight-leg stijl zoals de Larkee of een meer gedurfde slim-fit ontwerp zoals de Safado, Diesel heeft voor elk wat wils.


Iconische stijlen voor heren en dames

Ontdek de iconische Diesel jeans voor heren, waaronder de D-Viker, D-Strukt, Sleenker, D-Fining, D-Yennox, 1979, 2019, D-Luster en Thommer. Voor dames zijn er stijlen zoals de Diesel Slandy, Diesel Sandy, D-Joy, D-Air, Diesel 1969 en Diesel Diesel Babhila, elk met hun eigen unieke flair en pasvorm.


Diesel 1979 in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!