Carhartt WIP Master Pant

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Carhartt WIP Master, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 6 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Beige Master short
79,95
Carhartt WIP - Zwarte Master chino short
79,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Master Pant straight tapered chino
99,95
Carhartt WIP - Zwarte relaxed tapered Master Pant
99,95
Carhartt WIP - Beige relaxed tapered Master Pant
99,95
Carhartt WIP - Beige Master pant
99,95

De Carhartt WIP Master Pant is een stoere work pant met een losse, straight fit. De broek heeft een utility look met verschillende multifunctionele zakken en lussen. De Carhartt Master Pant heeft een ritssluiting en een logo patch op de rechter achterzak.

Check ook eens onze volledige collectie van Carhartt voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier