Carhartt herenjeans

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt jeans voor heren. Er zit vast een Carhartt jeans tussen voor jou!

Streetwear voor skaters, hiphoppers en iedereen die graag comfortabel en toch hip door het leven gaan, zo valt Carhartt herenjeans nog het best samen te vatten. Brooklyn.be heeft al jaren een vurige relatie met dit topmerk en heeft zich bevoorraad met enkele van hun top jeans. Check it!

Check onze volledige Carhartt collectie voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Carhartt herenjeans, Carhartt jeans voor heren, Carhartt spijkerbroek, Carhartt heren jeans, Carhartt spijkerbroeken.

Meer Minder
— 11 producten —
Carhartt WIP - Blauwe Brandon jeans
€ 99,95
Carhartt WIP - Donkergrijze Pontiac pant
€ 85,00
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pontiac straight jeans
€ 85,00
Carhartt WIP - Blauwe Single Knee pant
€ 89,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Klondike straight tapered jeans
€ 99,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe straight Simple pant
€ 109,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Newel tapered jeans
€ 99,95
Carhartt WIP - Blauwe Klondike Pant straight tapered jeans
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Rebel Pant slim tapered jeans
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Pontiac straight jeans
€ 79,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Pontiac straight jeans
€ 99,95