Carhartt hemden

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt hemden voor heren. Er zit vast een Carhartt hemd tussen voor jou!

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel en modieus door het leven gaan, zo valt de Carhartt hemd nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP. Hun Carhartt herenhemden zijn vaste waarden bij ons, gewoonweg omdat ze onweerstaanbaar en zo degelijk zijn.

Check onze volledige collectie hemden voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Carhartt heren hemd, Carhartt heren hemden, Carhartt hemd voor heren.

Meer Minder
— 11 producten —
Carhartt WIP - Groen Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Zwart Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Bruin Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Groen-blauw Lermond hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerblauw Madison hemd
€ 69,95
Carhartt WIP - Wit Logo hemd
€ 69,95
Carhartt WIP - Lichtblauw Logo hemd
€ 69,95
Carhartt WIP - Blauw-ecru Deaver hemd
€ 79,95
Carhartt WIP - Donkergroen Madison hemd
€ 69,95
Carhartt WIP - Zwarte Salinac Shirt jas
€ 99,95
Carhartt WIP - Lichtgroen Bolton hemd
€ 79,95