Carhartt WIP hemden Heren

Ben jij ook gek op Carhartt? Ontdek hier onze exclusieve selectie Carhartt WIP hemden Heren, speciaal voor jou samengesteld!

— 6 producten —
Carhartt WIP - Wit Madison hemd
79,95
Carhartt WIP - Blauw Braxton hemd
79,95
Carhartt WIP - Lichtgroen Bolton hemd
89,95
Carhartt WIP - Mintgroen-Wit Dillion hemd
89,95
Carhartt WIP - Zwart Bolton hemd
89,95
Carhartt WIP - Donkerblauw Weldon hemd
99,95

Carhartt WIP hemden

Carhartt biedt een breed assortiment aan kleur- en stijlopties voor hun hemden. Je kunt klassieke en veelzijdige kleuren verwachten zoals zwart, wit, grijs en marineblauw, die populaire keuzes zijn voor zowel werkkleding als vrijetijdskleding. Deze neutrale tinten bieden een tijdloze en veelzijdige basis voor verschillende outfitcombinaties.


Carhartt WIP hemden en hun ontwerp

Carhartt WIP hemden zijn gemaakt met een sterke focus op fashion-forward en streetwear esthetiek. Ze hebben eigentijdse ontwerpelementen die de stedelijke stijl omarmen, waardoor ze zich onderscheiden van de ruige en utilitaire ontwerpen van gewone Carhartt shirts.


Hemden van Carhartt: de pasvorm

Carhartt WIP overhemden hebben vaak een meer getailleerde of slankere pasvorm in vergelijking met de relaxte of traditionele snit van gewone Carhartt overhemden. Deze nadruk op moderne silhouetten draagt bij aan hun modieuze aantrekkingskracht en onderscheidt ze van hun tegenhangers.


De branding bij Carhartt WIP overshirts

Terwijl zowel Carhartt als Carhartt WIP het iconische Carhartt logo dragen, kunnen Carhartt WIP shirts extra branding of logo's bevatten die geassocieerd worden met specifieke samenwerkingen of collecties. Dit onderscheidt ze nog meer in termen van merkidentiteit.

Check onze volledige collectie hemden voor heren.


Carhartt WIP hemden Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!