Carhartt WIP damesrugzakken

— 10 producten —
Carhartt WIP - Beige Kickflip rugzak
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Jake rugzak
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Jake rugzak
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Kickflip rugzak
€ 79,95
Carhartt WIP - Beige Jake rugzak
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Bayfield tote bag
€ 69,95
Carhartt WIP - Beige Philis rugzak
€ 99,95
Carhartt WIP - Zwarte Kickflip Rugzak
€ 89,95
Carhartt WIP - Zwarte Phillis rugzak
€ 99,95
Carhartt WIP - Paarse Kickflip rugzak
€ 89,95
Iedereen kan wel een tas of rugzak van Carhartt WIP voor dames gebruiken. We hebben een heel aantal functionele én stijlvolle rugzakken en tassen voor dames in het assortiment zitten. Rugzakken in stevige canvas, met handige opbergvakken, verstelbare riemen, verschillende afmetingen, in toffe kleurencombinaties of effen, steeds even gedetailleerd afgewerkt. Met de tassen voor dames van Brooklyn.be ben je goed op weg. Geef er eentje cadeau, je zult zien: a Carhartt WIP backpack is a girls best friend.

Carhartt WIP damesrugzakken online shoppen

Carhartt WIP damesrugzakken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP damesrugzakken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!