Carhartt Kickflip

[{filter_looks_value} ]Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Carhartt WIP Kickflip, oftewel Carhartt Work In Progress! Het grootste aanbod Carhartt WIP? Vind je hier! Op de hoogte blijven van nieuwe Carhartt WIP drops? Schrijf je hier in!

— 5 producten —
Carhartt WIP - Lumber Bruine Kickflip rugzak
89,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Kickflip rugzak
89,95
Carhartt WIP - Zwarte Kickflip Rugzak
89,95
Carhartt WIP - Kaki Kickflip rugzak
89,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Kickflip rugzak
89,95

De Carhartt Kickflip rugzak is een echte klassieker en eentje van de functionele soort mét een mooi design. Het hoofdcompartiment sluit met een tweezijdige rits. De tas heeft een zijzak in mesh en een zijzak die sluit met een rits. Vooraan nog een extra ingewerkte zak die eveneens sluit met een rits. De klipsluitingen en elastiek vooraan, kunnen extra bagage bergen, zoals een skateboard of jas. De gevulde schouderriemen zijn aanpasbaar. De Carhartt WIP Kickflip rugzak is gemaakt uit waterafstotend materiaal en geschikt voor alle weersomstandigheden. Afmetingen: H:45cm x B:29cm x D:19cm - Inhoud: 24,8L.

Check ook eens onze volledige collectie rugzakken voor dames of de volledige collectie rugzakken voor heren collectie.

De Kickflip online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!