Carhartt WIP damesjassen

— 5 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Donkergroene Saledo jeansjas
€ 139,95
Carhartt WIP - Donkergroene Doville jas
€ 269,95
Carhartt WIP - Donkerbruine Yanie jas
€ 269,95
Carhartt WIP - Zwarte Nimbus Pullover Jacket
€ 159,95
— 25%
Carhartt WIP - Donkerblauwe Nimbus Pullover Jacket
€ 120,00 € 159,95

Als je een Carhartt WIP damesjassen koopt, dan ben je zeker dat je een toppertje binnenhaalt. Super kwaliteit, hip en nog eens functioneel ook. Nergens in Vlaanderen vind je zo'n groot aanbod Carhartt als bij Brooklyn.

Check ook eens onze volledige collectie jassen en mantels voor dames.

Carhartt WIP damesjassen online shoppen

Carhartt WIP damesjassen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP damesjassen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!